Gå till innehåll

Bra priser på Xbox 360

Xbox 360 är Microsofts uppföljare till det populära Xbox. Xbox 360 lanserades i Sverige lagom till julhandeln 2005 och blev snabbt en populär spelkonsol ute i hushållen. Den har efter lanseringen släppts i flera olika modeller under åren med olika kapacitet och minne samt slim-modeller men alla med samma grundfunktioner vad gäller spelutbud och hur spelkonsolen är uppbyggd.Priserna på en Xbox 360 har sedan lansering sjunkit och idag kan du hitta bra priser på en Xbox 360. Var dock noga med att sidan du köper ifrån har det du eftersöker så att du inte i efterhand behöver köpa till tillbehör som kontroller eller större minne, vilket kan göra att priset blir betydligt högre än vad det var tänkt från början.

Jämföra olika sidor/butiker för att hitta det bästa priset

Om du går i tankarna på att skaffa dig en Xbox 360-konsol är verkligen tipset att du kollar och jämför olika sidor på internet samt besöker olika butiker som kan tänkas sälja Xbox 360. På så sätt kan du jämföra priser och se vad som ingår och till vilket pris för att hitta priset som passar just din plånbok.

Vad är mest prisvärt för dig?

Kan det vara så att det är mer prisvärt att köpa en begagnad Xbox 360-spelkonsol om den fortfarande är i bra skick? Du kan alltid jämföra och se vad en ny spelkonsol kostar kontra vad du får för priser om du skulle titta på en begagnad variant där du kan få med spel och andra tillbehör och därefter avgöra vad som passar dig bäst.

Sammanfattning

För att du som köpare av en Xbox 360-konsol ska hitta ett så bra pris som möjligt är rekommendationen att jämföra vad det kostar i olika butiker och på olika sidor först. Sedan kan du överväga om det är mer lönsamt att köpa en begagnad konsol för att få ner priset, du kan kika på tradera. Titta även på vilka tillbehör och liknande som ingår i priset när du jämför.