Gå till innehåll

Twister Mania

Twister Mania är ett Tv-spel till Xbox 360 som du spelar med hjälp av det rörelsestyrda systemet Kinect. Det bygger på det populära sällskapsspelet Twister fast här i elektronisk version. Spelet stöder upp till åtta spelare, så varför inte samla ihop familjen eller vännerna för en underhållande spelstund tillsammans.När du spelar Twister Mania måste du ha Kinect till ditt Xbox 360. Kinect är en teknologi som har kamera och mikrofon, och som styrs av dina gester och din röst. Så när du spelar Twister Mania registrerar kameran dina rörelser och överför dem till spelet. Låter spännande eller hur?

Information om spelet

Twister Mania är ett spel som går fort och är färggrant. Det finns tre olika spellägen som kommer i 16 olika varianter, så det är inte bara som det klassiska Twister-spelet. Spelet släpptes år 2011 och är utvecklat av Naked Sky Entertainment. Spelet fick positiv kritik när det släpptes.Twister Mania röstades fram till ett av de mest familjevänliga spelen år 2011. Det går ut på att du ska imitera kroppsställningar bland annat som visas på skärmen. Det ger bra motion och är ett riktigt roligt sätt att släppa ut lite energi. Spelet är rikt på färger och du styr även menyn med kroppen.

Twister Mania - riktigt kul

Twister Mania är ett spel som låter dig göra saker med din kropp som du inte visste att den kunde. Kinect-kameran tar även bilder när du spelar som du och dina vänner kan skratta åt tillsammans. Ni spelar två personer åt gången och är ni åtta spelare är ni hopparade i lag.Sammanfattningsvis är alltså Twister Mania ett spel till Xbox 360 som används tillsammans med Kinect. Det är ett spel som låter dig ha roligt och röra dig på samma gång. Det bjuder på fin grafik med mycket färger, och även på många goda skratt. Låter det som något för dig? Prova!